tempobet sporda yenilikler


Trabzonspor’un, 23.12.2018 tarihinde oynanan Trabzonspor - Çaykur Rizespor Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının kapı araladığı çirkin ve kötü tezahürat hasebiyle FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale Arkası Alt K, J, I blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki hane sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,



Dikkat çeken sonuçlar



İki isimde takımlarında kadro dışı

Haber Küresel'e göre iki takımda da kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ve Tolgay Arslan'ın takası için Fenerbahçe ile Beşiktaş anlaşmaya vardı.

Yapılan müzakereler neticeninde oyuncular da takasa onayladı. Kontrat ayrıntılarının hazırlanması ve imzaların atılmasının hemen peşinden devre arası kamp döneminde Ozan Tufan Beşiktaş'a, Tolgay Arslan ise Fenerbahçe'ye katılacak.

Ronaldo'nun golü Juventus'a yetmedi

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun top koşturduğu İtalyan devi Juventus, konuk olduğu Atalanta ile 2-2 berabere kaldı.

tempobet, tempo giriş, tempo yeni adresi, tempobet yeni adresi   19:57

Ronaldo'nun golü Juventus'a yetmedi

İtalya Liginin 18. haftasında Juventus, Atalanta'ya konuk oldu.

Mücadele, 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Atalanta'nın gollerini, Duvan Zapata (2) kaydederken, Juventus'un golleri, Berat Djimsi kendi kalesine ve Cristiano Ronaldo'dan geldi.

Latest


EmoticonEmoticon